Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ

Το γεγονός ότι κάποιο κοντινό σας άτομο μπορεί να έχει ανακατευτεί και να έχει κάνει τα πράγματα δυσκολότερα σε κάτι που έχετε ήδη κανονίσει δεν θα πρέπει να σας επηρεάσει. Θυμηθείτε, ο Ερμής συνεχίζει την κανονική του πορεία από την Τετάρτη, μετά από τρεις εβδομάδες ανάδρομης πορείας. Τα πράγματα από εδώ και πέρα θα είναι πιο ξεκάθαρα.

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου

Βάλτε το χέρι στην καρδιά και παραδεχτείτε ότι δεν ήσασταν απόλυτα ειλικρινής με κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σας. Παρόλο που ευτυχώς δεν έχει γίνει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση σας, σύντομα θα χρειαστεί να μιλήσετε με ειλικρίνεια για το τι συνέβη μεταξύ σας.

Δίδυμοι : 21 Μαΐου-21 Ιουν

Οι συνάδελφοί σας και οι φίλοι σας θα επιμείνουν στο να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε μία προκλητική καινούρια δοκιμασία. Παρόλο που αρχικά θα αντισταθείτε στην πρόκληση λόγω του φόβου της αποτυχίας, προς το τέλος της εβδομάδας θα αρχίσετε να νιώθετε πιο σίγουρος για τον εαυτό σας και θα μπορείτε ξεκάθαρα να δείτε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε.

Καρκίνος : 22 Ιουν-22 Ιουλ

Οι περισσότεροι θα σας συμβουλεύσουν να χαλαρώσετε και να προσπαθήσετε να απολαύσετε τη ζωή σας αντί να εμπλέκεστε συνεχώς σε καινούριες δεσμευτικές καταστάσεις. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους καταστήστε σαφές ότι αυτές είναι οι επιλογές σας και με αυτές θα πορευθείτε.

Λέων: 23 Ιουλ-22 Αυγ

Να είστε τολμηροί, καινοτόμοι και σίγουροι με βάση τα επιτεύγματα σας. Αλλά μην το τραβάτε πολύ με την αυτοπεποίθηση γιατί αυτό μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα σε μία διαπραγμάτευση. Η άμυνα πολλές φορές είναι η καλύτερη επίθεση και μπορεί να σας προσφέρει πολλές νίκες που θα σας ωφελήσουν στο μέλλον.

Παρθένος: 23 Αυγ-22 Σεπτ

Όταν από τον κύκλο της οικογένειας και των φίλων δεν είναι κανείς πρόθυμος να οργανώσει μία γιορτή ή μια εκδήλωση, εκεί συνήθως αναλαμβάνετε δράση εσείς. Προσέξτε όμως να μην τα πάρετε όλα στην πλάτη σας αλλά να ζητήσετε και τη βοήθεια των υπολοίπων.

Ζυγός: 23 Σεπ-23 Οκτ

Αν εμπλέκεστε σε νέες δουλειές που φέρνουν χρήμα ή διαπραγματεύεστε μία από αυτές, η καλή διάθεση και η χαλαρότητα θα σας βοηθήσουν να πάνε καλά. Επίσης δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν ότι έχετε τις ικανότητες που αναζητούν και ότι είναι τυχεροί να συνεργαστούν μαζί σας.

Σκορπιός: 24 Οκτ-22 Νοε

Αν αποφεύγετε να φέρετε εις πέρας ένα έργο εδώ και καιρό, τώρα είναι η στιγμή που θα βρείτε την ενέργεια και το χρόνο να το ολοκληρώσετε. Παρ’ όλα αυτά, μην το παρακάνετε, πάρτε το χρόνο σας, σκεφτείτε το, μελετήστε το και δώστε βάση στην ποιότητα χωρίς να βιάζεστε.

Τοξότης:23 Νοε-21 Δεκ

Προσπαθήστε να μην παίρνετε πολύ σοβαρά τις αμφιβολίες που προσπαθούν να σπείρουν κάποιοι στο μυαλό σας, σχετικά με μία κατάσταση που χειρίζεστε. Έχουν καλή πρόθεση και αν το συζητήσετε μαζί τους μόνο κερδισμένοι θα βγείτε.

Αιγόκερος: 22 Δεκ-20 Ιαν

Εάν και εφόσον κάποιοι συνεργάτες σας συμπεριφέρονται περίεργα και ανησυχούν για κάποια πράγματα σε σχέση με ένα κοινό σας project παίξτε το cool και ηρεμήστε τους. Μπλοφάρετε λέγοντάς τους ότι γνωρίζετε τους ενδεχόμενους κινδύνους και ότι υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας.

Υδροχόος: 21 Ιαν-19 Φεβ

Έχετε παραμείνει στη σκιά περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή να φανερώσετε ότι μπορείτε να τα βγάλετε εις πέρας κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Τώρα ήρθε αυτή η στιγμή και φροντίστε να κάνετε την παρουσία σας αισθητή. Όποιος υπαινιχθεί ότι δεν είναι το σωστό timing ας το ξανασκεφτεί.

Ιχθύς: 20 Φεβ-20 Μαρ

Μην αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε από τον φόβο μην κατηγορηθείτε ότι αποφεύγετε τις ευθύνες σας. Απεναντίας, εξηγήστε τι είναι ανθρωπίνως δυνατό να γίνει και ζητήστε να μην έχουν υπέρμετρες απαιτήσεις από εσάς. Ζητήστε το χρόνο που χρειάζεστε.