Κριός: 21 Μαρ-20 Απρ

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αν αισθάνεστε ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει όσον αφορά κάποια συμφωνία ή κάποια συναλλαγή που ετοιμάζετε. Είναι πιο πιθανό να έχουν γίνει κάποια λάθη, παρά να προσπαθεί να σας εξαπατήσει επί τούτου. Όπως και να έχει, είναι καιρός για ξεκαθάρισμα.

Ταύρος: 21 Απρ-20 Μαΐου

Κάποιοι από τον περίγυρό σας θα σας ενθαρρύνουν για μία φιλική ή πιο προσωπική σχέση. Μπορείτε να τους εμπιστευτείτε τώρα που ο Ποσειδώνας τελειώνει την ανάδρομη φάση του και θα γυρίσει στην ορθή του πορεία μαζί με τον Ερμή. Οι καταστάσεις και οι σχέσεις που σας προβληματίζουν θα αποκτήσουν ξεκάθαρη εικόνα.

Δίδυμοι : 21 Μαΐου-21 Ιουν

Μπορεί το περασμένο διάστημα κάποιοι να σας έλεγαν ότι έχετε μεγάλες προσδοκίες και ότι στοχεύετε ψηλότερα από τις δυνάμεις σας. Από αυτή την εβδομάδα και μετά θα τους αποδείξετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας και ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Απολαύστε τις νίκες σας και διαψεύστε τους όλους.

Καρκίνος : 22 Ιουν-22 Ιουλ

Αν είχατε αμφιβολίες για το αν έπρεπε να κυνηγήσετε ένα στόχο ή να μπείτε σε νέες περιπέτειες, τώρα θα σας δοθούν στοιχεία για να δείτε πιο καθαρά και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Παρόλαυτα, σχεδιάστε με προσοχή τις κινήσεις σας καθώς τα πράγματα δεν θα ξεκαθαρίσουν εν μία νυκτί.

Λέων: 23 Ιουλ-22 Αυγ

Αν έχετε κάποιους γνωστούς ή φίλους που σας συμβουλεύουν για τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή για επαγγελματικές αποφάσεις, και πιστεύετε ότι δεν πρέπει να κάνετε ότι σας λένε, μην το κάνετε. Αρνηθείτε ευγενικά τη βοήθειά τους και όλα καλά.

Παρθένος: 23 Αυγ-22 Σεπτ Αυγ

Αν γυροφέρνετε εδώ και καιρό ένα πολύ λεπτό θέμα που αφορά έναν αγαπημένο σας, τώρα είναι η στιγμή να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας μαζί του. Αμέσως θα διαπιστώσετε ότι ούτε τόσο δύσκολο ούτε τόσο ψυχοφθόρο ήταν. Απλά μην το καθυστερείτε άλλο.

Ζυγός: 23 Σεπ-23 Οκτ

Παρόλο που έχετε μία αλτρουιστική προσέγγιση στα προβλήματα άλλων ανθρώπων, δεν μπορείτε να δώσετε λύση σε όλα. Είναι σημαντικό για εσάς να βλέπετε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως θα θέλατε να είναι. Μείνετε προσγειωμένοι.

Σκορπιός: 24 Οκτ-22 Νοε

Κάποιοι θα σας πουν ότι δεν θα πρέπει να στεναχωρηθείτε αν αυτή την εβδομάδα δεν θα έχετε πολύ χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ακόμα και αν οι υποχρεώσεις σας πνίγουν, βρείτε χρόνο να αφιερώσετε στον εαυτό σας αλλά και σε κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Τοξότης:23 Νοε-21 Δεκ

Προσπαθήστε να μην ανησυχείτε υπερβολικά για τις αλλαγές που έρχονται στο σπίτι ή στην οικογένεια. Παρόλο που είχατε βολευτεί στη σταθερότητα, κάποιος θα σας πείσει ότι έχετε περισσότερα να κερδίσετε αν αφεθείτε στις νέες καταστάσεις.

Αιγόκερος: 22 Δεκ-20 Ιαν

Αν σας απασχολεί ένα δίλημμα για ένα θέμα, μην αφήνετε να σας επηρεάζουν αυτοί που σας πιέζουν να αποφασίσετε. Πάρτε το χρόνο σας και μελετήστε τα στοιχεία μέχρι να είστε βέβαιοι ότι ξέρετε τι κάνετε, και αισθάνεστε καλά για οποιαδήποτε επιλογή σας.

Υδροχόος: 21 Ιαν-19 Φεβ

Είναι καιρός να αφήσετε πίσω τις αμφιβολίες και την αβεβαιότητα.Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει για την ανησυχία σας και την αργοπορία σας στο να πάρετε αποφάσεις αλλά τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι οι φόβοι σας ήταν αβάσιμοι. Προχωρήστε αισιόδοξα και απολαύστε το.

Ιχθύς: 20 Φεβ-20 Μαρ

Παρόλο που αποφεύγετε να επικοινωνήσετε ένα ευαίσθητο θέμα σε ένα δύσκολο αποδέκτη, αν το τολμήσετε θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένατε.Θα δείτε κατανόηση και θα μπορέσετε να χειριστείτε την κατάσταση πολύ πιο εύκολα από ότι φανταζόσασταν.