Μια σειρά φωτογραφιών παιδιών με σύνδρομο Down, της Αγγλίδας φωτογράφου Nicole Louise Perkins, στέλνει μήνυμα ευαισθητοποίησης και αποδοχής ατόμων με ειδικές ανάγκες με τον πιο όμορφο και καλλιτεχνικό τρόπο. Όλοι είναι όμορφοι, και τα παιδιά με σύνδρομο Down ποζάρουν ως ήρωες του Disney σε μια συγκινητική καμπάνια.

Η Louise φωτογράφισε παιδιά με στολές εμπνευσμένες από τους αγαπημένους ήρωες των κινηματογραφικών ταινιών του Disney, όπως τη μικρή γοργόνα, τον βασιλιά των λιονταριών και άλλες.

Το 2018, η Perkins ξεκίνησε με την εκστρατεία της “Down Right Beautiful” η οποία είχε σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα παιδιά με το σύνδρομο Down. Την εκστρατεία τότε απάρτιζαν 32 μωρά, παιδιά, έφηβοι και νεαροί ενήλικες με σύνδρομο Down. Η καμπάνια αυτή ήταν εξαιρετικά επιτυχημένη και φέτος συνέχισε με το καινούριο πρότζεκτ “Down with Disney”.

Η Perkins, εμπνεύστηκε από την αγάπη της ίδιας για τους χαρακτήρες της Disney αλλά και της αγάπης της για τα παιδιά με το σύνδρομο Down και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό. Τόσο εκπληκτικό που οι φωτογραφίες της έγιναν viral.

Η ίδια δήλωσε: “Η περσινή μου πρώτη καμπάνια είχε πιο πληροφοριακό χαρακτήρα και φέτος ήθελα να δημιουργήσω κάτι πιο καλλιτεχνικό και διασκεδαστικό. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αποδοχή και την ανταπόκριση που λαμβάνω! Είμαι πραγματικά χαρολύμενη που οι εικόνες που δημιουργήσαμε με τόσο αγάπη, ξυπνάνε μοναδικά συναισθήματα σε όσους τις βλέπουν.”