Τι είναι αυτό που πρέπει να έχουν οι γιορτές αλλά πάντα τους λείπει: Ξεκάθαρα η  χαλαρότητα. Το να παίρνεις το χρόνο σου, να κάνεις αυτά που έχεις επιλέξει χωρίς άγχη, χωρίς το βλέμμα μονίμως στο ρολόι, χωρίς να προσπαθείς να χωρέσεις σε λίγες ώρες πράγματα που θα γέμιζαν μια εργασιακή εβδομάδα. Ψώνια, καλέσματα, τραπέζια, πρέπει, πρέπει, πρέπει. Πριν προλάβεις να φτάσεις στο ένα, έχεις φύγει για το άλλο, πριν τελειώσουν οι συστάσεις με τον ένα, έχεις ήδη δώσει το χέρι στον άλλον και στο τέλος αναρωτιέσαι αν το να σου λείπει το γραφείο δεν είναι και τόσο αρρωστημένο.

Αυτά τα Χριστούγεννα η Klik Records είναι μαζί σου, σε σκέφτεται και φροντίζει για σένα. Δεν θα σου φορτώσει το «πηγμένο» σου πρόγραμμα. Δεν θα σου στριμώξει άλλο ένα πρέπει στη λίστα σου. Θα σε αφήσει να περάσεις σπιτικά το ρεβεγιόν σου. Ανήμερα των Χριστουγέννων; Μπορείς να επισκεφθείς όσα σπίτια θέλεις, πόσο αργά να πάει πια. Και στις 26 του μηνός, με τις υποχρεώσεις εκπληρωμένες, αφού σκεφτείς τις κτηνωδίες γύρω από τα τραπέζια το διήμερο που πέρασε και αποφασίσεις πως πρέπει να φέρεις τα πράγματα σε μια ισορροπία, ξεκίνα να ετοιμάζεσαι. Η Klik Records θα σε περιμένει για ένα απίστευτα γιορτινό party στο κέντρο της πόλης, στο ΦΟΥΑΡ, με 2 stages, μοναδικές μουσικές, πολύ κέφι και χορό.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου, από τις 21:30  Klik Records και ΦΟΥΑΡ μας περιμένουν όλους για μια μοναδική βραδιά. Dear Quentin, Con Seannery, Theo Tag και Koleon αναλαμβάνουν  να μας χαλαρώσουν, να μας διασκεδάσουν, να μας χορέψουν μέχρι αργά.

Μαζί τους τα Three Cents, τα πρώτα premium ελληνικά αναψυκτικά που θα απογειώσουν τη βραδιά μας με τις φυσαλίδες τους και τις εκπληκτικές τους γεύσεις.